Сънувах сън

Заспал съм си кротко и сънувам ….
Нощес, станало някакво чудо и всичкото народ са завтекло вчера, та са шприцовало. (като казвам всички – та всички, мъжове, жени, дяца, кучета, котки, тъщи… всички!!!)
И кво става днеска – край, нема болни, нема открити… Сичкое 0 (нула)!!! На специалният сайт са чудат какво да пишат и как се смята процент от 0.
После и журналистите в шок, не знаят как да започнат Сутрешните блокове, а Професорите вече поканени, поканени ама и те не знаят какво да кажат.
Сутрешните емисии и те на пауза, щото не помнят с какво трябва да започнат новините.

В БНТ – знаят, там пускат ЛетИт Би (по навик, а и за всеки случай), ама сичкото сайтове – празни и те, тук таме за някой кандидат-депутат се мернат 2-3 реда, ама и се усеща, че нещо липсва.
Постепенно ситуацията бива осъзната и от центровете за Тестове, щот никой не ходи да се тества, нема такси, нема опашки, нема нищо.
В болниците също се чудят какво да правят, старите болни оздравяват – стават и си тръгват, нови няма… Доктори и сестри решават по цял ден СУДОКУ и се чудят, дали няма да почнат скоро съкращения и закривания на отделенията.
Продавачи на маски, спрейове, дезинфектанти и прочее леко се стъписват, почесват и се оглеждат къде да си пласират стоката.
Най-голямо чесане му удря бившият Здравен министер, чак присадката почва да му се клати, щото неколкостотин палети с черни чували стават зян.
Народа хептен пък ошашавен, няма заповеди, няма указания – да пие ли, да пее ли, да ходи ли на кръчми и молове, да не ходи ли? Да си слага ли 3-4 шприц за всеки случай, да чака ли…
У Фейсот почват спорове как да се прецизират шприцованите, най-авангардните настояват да има рангове – 1,2,3, според броя мушкания. То верно, че вече няма значение, но като са забравили и те за какво друго да се дърлят…
Пълно неведение, шаш и паника, но по-смелите си отварят по една бира.
Посегнах и аз да си отворя една… и се СЪБУДИХ.

 

Ох, да ви кажа, голям стрес преживях… Добре, че се оказа само сън, споделям го с вас и пак лягам…

Бъдете Здрави и НаЗдраве

Leave a Reply