Специалисти по всичко …

За мое огромно учудване се оказа, че освен от футбол и политика, 80% от населението (според един депутат от БСП), в България е специалист и по всякакви видове животински болести.
Българинът до толкова се е специализирал, че само по първите 2 букви от заглавието на новината познава, дали една коза е болна, бременна или е яла бучиниш….
Още по-голямо ми е чуденето, след като всички разбират от Футбол, кози и политика, защо нямаме участие на Световно и Европейско първенство по футбол в последните 20 г., защо политиците са ни най-оплюваните от самите нас (нищо, че НИЕ ги избираме) и защо внасяме млечни продукти (пак според Фейсбук специалистите?)
А най-паче ми е чудно, що все чакат НЯКОЙ друг да Ги оправи, да ИМ вдигне заплатите, да ИМ почисти пълният с боклуци двор пред блока, да ИМ даде по 2000 ЕВРО пенсия, а ТЕ не си направят фирма и не раздават по 4000 Евра заплати, защо ТЕ не си почистят това, което са хвърлили, защо ТЕ избират мазните олигофрени в Народното и Евро събрание?
Винетките скъпи, бензина скъп, а няма къде да паркирам и като тръгна нанякъде, върволицата от коли край няма?
Нали сте умни, можещи, знаещи и кадърни? От всичко разбирате и изказвате компетентно мнение?
Ааа, ясно, за да може после да има кой да псувате, ама не псувате СЕБЕ си, а подпърдвайки на дивана намирате огромното удоволствие в това, да хвърляте умрялата котка (вината си) в двора на другия.
И най-тъжното е, че тази тема ще я прочетат точно хората, които нямат нужда да им го обяснявам, щото го знаят, а тези, за които е предназначено, ще продължат да си лайкват и споделят във FB фалшивите новини, натресени им от хитрите ДС кукловоди ……..
Но до един да стигна, пак берекет версин, както казват братушките.

One thought on “Специалисти по всичко …

  1. ema

    Мислех да коментирам…има ли изобщо смисъл да се събужда на някого в простата глава нещо дето го няма по рождение? За акъла иде реч…Ето, аз нямам акъл и си трая, няма ме никъде в каквато и да е соц мрежа, нито чета простотии, нито знам какво е това „лайкване“ и ми е супер добре, ако е рекъл Дядо Боже и на село отивам да си доизживея живота, на още по-приятно място без много контакти и хабене на нервни клетки. Хайде със здраве!

Leave a Reply