РЕКЛАМА: Ново издание: „Историята на Звездния старейшина и Документите Тера“

Да изпълня едно позакъсняло „обещание“, за което случайността ме подсети.
Преди около половин година, беше преиздадена (след 11 г.) книгата „Историята на Звездния старейшина и Документите Тера“.
Още когато излезе първата книга, през 2010 г. невероятен низ от синхроничности ме свързаха с тази книга. Имам я подарена и от Издателите и от Печатницата и е трудно да се опише. През годините съм подарил над 15 екземпляра от тази книга на приятели и всички са били страхотно очаровани от това, че прочетеното в нея е потвърдило и разширило познанията, които само са мислили, че имат.


Факт е, че след 11г. приятелите от издателство „Паралелна Реалност“ решиха, да я издадат наново. И има защо.
Още по-УНИКАЛЕН е ФАКТА, че може би съм Единственият който притежава не само уникални копия от Първото издание, но и НАДПИСАНО!!!! ЛИЧНО за МЕН – Второ издание.
БЛАГОДАРЯ ОТ СЪРЦЕ на хората стоящи за тази книга, и макар и с леко закъснение, го споделям и с Вас.
По-долу ще дам линк, към техния магазин за книги, аз лично притежавам всички техни книги, много от тях съм получил като подарък, но голямо количество пък съм поръчал и подарил на приятели в които съм видял „Търсещият истината разум“.
Ето и кратно резюме на книгата, макар,че аз ще го кажа така – Една правдива (и засичаща се с фактите) история,как е възникнала Слънчевата система, как сме възникнали НИЕ – Хората, защо има аномалии и кога ще разберем КОЙ и КАК ни управлява.. Поръчайте и четете, за да има какви още въпроси да започнете да си задавате.
–– От ИЗДАТЕЛИТЕ –––-
Авторът на книгата, Робърт Морнинг Скай, е северноамерикански индианец, полу-хопи, полу-апачи. Той ни разказва действителната история на своя дядо, който заедно със своите приятели спасява едно същество от друг свят от разбило се в пустинята НЛО. След месеци прекарани между живота и смъртта, създанието се възстановява под грижите на индианците. В знак на благодарност, извънземния разказва истинската история на планетата и човечеството, такива, каквито никога не са били представяни до този момент на широката публика. Това е документален разказ за истински случили се събития и не е контактьорски материал. Той съставлява половината от настоящето издание озаглавено „Историята на Звездния старейшина“.
––-
Продължението“Произход и история на Империите Орион и Сириус“ също беше преиздадено скоро.
Ето и сайта:
https://www.parallelreality-bg.com/bookshop/

Leave a Reply