„Реверс“/“Назад/- А.Громов, С.Лукяненко

Както преди няколко месеца писах , Сергей Лукяненко е започнал цъкъла 183825_600Погранични“ /или „Крайгранична зона“/ и след Застава – новата книга на Лукяненко. очаквано се появи и Реверс, този път в нея Лукяненко е само съавтор и многократно набляга, че е на второ място.

Удобно е така, да започнеш някоя тема и после друг да я довършва. Този трик го употреби и с „Патрулите“ и с други книги,

Предишният път направих великата грешка да се покажа благороден и да си закупя по електронен начин първата книга /за пръв път имаше възможност да се пазарува от Руски сайт, чрез PayPal, май скоро пак няма да има възможност да го правим/.

Какво получих срещу скромните си няколко лева /вече и не помня колко бяха/?

Получих набързо скалъпен електронен вариант, неоправени абзаци, грешни имена на герои и героини на места, грешки и при оформлението. Е, большое спасибо Сергей Васильевич, ама се преситих от хитрите ви номера да се пишете отворен към новостите. Отворен сте, когато трябва да вземете $$$, а после – ами аз толкова мога, аз съм писател, не съм специалист.

Като не сте специалист, гледайте си писането, а дайте някой лев на тези дето могат, да ви направят и EPUB формат и MOBI формат и fb2. Па дайте и някой лев на тестер, да го прочете и провери как излежда в електронен вид. /не, че не бяга се осрали и с книжните тела печатарите му, ама това не ме касае мен/

И както не сте специалист по правене на електронни книги, така не се изказвайте и по политически въпроси с категоричен тон, щото с писанията си за Украйна категорично ми паднахте в очите.

Та който иска – да се набутва да чете поредната книга, аз все още не мисля да го правя.

Leave a Reply