Предизборен спомен от 03.12.1989

Петък вечер е, а и вчера пуснах един пост за двуличниците, та… за по-любознателните, ама пък „будни“ гражданье и селянье, ще да споделя един Предизборен Спомен от един Митинг, провел се на 03.12.1989 г. на стадиона в гр. Пазарджик, на който имах ‘рядкото“ щастие да присъствам. Споделям само 1 мин от Речта на Мария Бойкикева, майката на Видният Борец срещу БСП и ДОГАН – Христо Иванов.
Въпросната госпожа говори близо 15 мин (сина ѝ повтаря същите клишета за „авгиеви обори“ и т.н.т), но няма да Ви отегчавам. Записа на Митинга е 1.5 часа, притежавам Оригинала. В него са и другарите Георги Спасов, Кошлуков, д-р Константин Тренчев, проф. д-р Желю Желев и др.) /мога да го дам като линк във YuoTube/
Който иска – да слуша и да се опита да ПОМИСЛИ, кой го клати вече толкова години, щото ПАК идват избори.

И ПАК хора като Христо и ген Наско ще дойдат в Пазарджик да хапнат Италянски сладолед пред Часовника, после Ицето „геройски“ да се снима с тилифоня, как дири Пеевски, а малко по-късно с гругаря Минеков, да се върнат от пазара с 2 чанти зарзават за вечерната салата. Мил му е Пазарджик на Ицето, също както плажа Росенец на чичко му Меди.

 

Leave a Reply