Ни ма барай, журналист съм!!!

На вниманието на всички пияници!!! (и/или подлизурковци)
Ако Ви спре Полиция или КАТ, докато повръщате в храстите (или само клечите), вдигнете бутилката с Водка към тях и ИЗВИКАЙТЕ:
– Е, кифли, усмихнете се, ся ша ва снимам, вий мен знайте ли ма кой съм?!? Яз съм Джибровист (пардон, Джурналист) – Фоторепортер!!!
НО, ако въпреки това все пак Ви арестуват, щото не само, че не се легитимирате, но и не можете да си кажете името без да хълцате,  накарайте шефката си да се обади на бат Бойко, гарантирано ще Ви се извинят. (също така се оплачете на по-гръмогласните бабички (пардон, медии))
Ама следващият път като Ви бият група протестиращи тъмнокожи, не чакайте същите тези хора, дето са принудени от Закона да Ви пазят, щото навярно ще се правят на фоторепортери като Вас и ще оглеждат храстите на другата страна…
Същото помага и ако сте от татово време на държавната хранилка, априорите сте честен и почтен отразител на всичкото новина и събития, щом сте преживели толкова правителства и президенти и сте оцелели. Та рекат ли да Ви изгонят (освен ако не сте Иво Инджев и питате за на Първанов АПАРТАМЕНТИТЕ), никой не може да Ви барне, щото А ви барне, а сте се обадили на … правилно Бат Бойко.
Иначе е добре, дето си имаме ‘Честна Четвърта Власт’, нали?

Leave a Reply