Не на Ниските Цени

Понеже е събота, а не съм си намислил стихотворение, реших да се позабавлявам по друг начин.
Понеже разни мургави, социално-слаби с BMW-та утре ще протестират, щото им било скъпо да си пият кафето на село, та трябвало да ходят до Града, че е по-евтинко, ама пък искали Винетки, Застраховка, Преглед и Данъци … А те горките, нямали пари, щото всички ги били дали за строшените ламарини на които се качили.
Та си направих труда да проверя, колко по-евтини са да речем Застраховките в чужбина?
А моя крив английски и немски, успях да разбера следното:
С проверка на Онлайн калкулатор:
За Nisan X-trail 2004 г, 136 КС, преди седмица платих 320 лв /приблизително/ застраховка ГО. Нямам нарушения, имам „златен“ талон.
За Англия ми показа: £1 261 /Лондон/
За Германия: 426,29 € /Мюнхен/
Ако имам ПТП, май става два пъти по-скъпо ….
Данъка няма да проверявам, да го направят „протестиращите“.
Аз направих група Не на Ниските Цени щото искам всичко да ни е нормално. И застраховките и данъците и заплатите и пенсиите.

Ама не да се плюнчат разни зомбирани индивиди, да ми протестират срещу високите цени на БЕНЗИНА с КОЛА!!! МИ протестирай с ролери, протестирай с тротинетки …
Само, че акъла и първосигналната не стигат …
Те стигат до там, все ДРУГ да е виновен.
Другия да даде заплатата /не да работиш сам и да си изкарваш/
Другия да се осигурява на 1000 лв. а ти на 200 пък после да плачеш, че ти е малка пенсията.
Друг да е избрал некадърниците, не ти, дето гласуваш за тоя, дето те лъже най-много.
Друг ти хвърля боклука през терасата, никога не си ТИ….
Другия краде и лъже, не ти….

Ами излезте и протестирайте срещу тоя гаден ДРУГ бе!!!!!

2 thoughts on “Не на Ниските Цени

  1. ema

    Едно не ми го побира главата, защо на циганите все други имена им се изписват, мен лично не ме е страх от БХК( продажниците наши), та циганина си е циганин, нормалния такъв работи, плаща си данъците и си праща децата на училище…а тези дето туриха бурките, срещу солидно заплащане, мъжете им пуснаха бради да ми демонстрират, че вече са заети ( чунким ми дреме на капата), то нито едните, нито другите стават за гледане…та ето тези точно цигани дето се пишат турци или така наречените нови пишман ислям мързеливци…те и от мюфтийството бозаят, и от България лапат…а ние българите лапаме мухи и им плащаме като отче наш, те винаги имат пари за бензин и още какво ли не…предпочитам бай мангал да не ми се мярка пред очите барабар с цялото си домочадие, защото ми причернява като ги видя и чуя…а протести още има, нека има иначе…тотална деградация на целокупното българско население. Това всичкото дето го надрасках по клавиатурата( и тук) си е лично мое мнение и никой не е ангажиран да го споделя или подкрепя. Щото и аз спрях да пиша откакто стихосбирката е факт…ми да си почине човек не е лошо, че от писане файда йок! 🙂 Приятна неделя без бензинови изпарения, че се издушихме вече.

Leave a Reply