Край, вече ще съм Европеец

Седя си таз вечер, другари и си мисля, как може да съм толкова прост, тъп селянин, как може да съм такъв задръстен Ганювец и балкански субект и да не възприемам Европейските и Световни ценности, ами се дърпам като магаре на мост и като кандидат-депутат от Министерски пост?
Кафе не мога да пия като белите хора ми седя досущ някой клошар на пейките на слънце, ни в кръчма мога да ида, ни в нощен бар, ни на курорт като моите приятели.
Ходя с някакви маски в магазина като Ханибал Лектър и се озъртам като престъпник, с хората не се здрависвам и на гости не ходя.
Заплатата ми като на безработна чистачка и се чудя на кой камик вода да сипя и кои кренвирши по-евтини да взема.


Даже колчем кихна или нещо гърлото ме застърже, като някакъв параноик –хипохондрик веднага се гаргаря с 50-100 грама скоросмъртница и нагъвам чесън като прасе, сакън да не се разболея, та и другите да заразя.
Ето на – в другите държави хората са по 70-80-90% убодени и всичко им е по мед и масло, ходят си свободно където искат., няма болни, нямат умрели, даже чух, че в Израел 3-ма възкръснали вчера.
––––––––
Рекох си – КРАЙ! СТИГА!!! Прави са Политиците и Журналистите и ФБ, за мое добро е!
Отивам Утре и се набоцквам и това е, ставам част от прекрасният 20%-тов БГ ЕЛИТ!!!
Сбогом простотиьо, сбогом селяниьо, много ти здраве Ганювщино, ариведерчи балканщино!!! Ела ми ЕВРОПОА-Опа-опааа!!! Станах и язе Европеец, веке. В Циливилизацията нагазвам до ушите.
Вече ще съм УМЕН, ще ми поникне косааа, ще ми изчезне шкембетооо, ще вдишвам с наслада и пълни гърди Европейският въздух, ще се прегръщаме с хората “и ще се обичаме като братя” (както е казал Вапцаров).
Няма да се страхувам вече, че мога да се разболея, здравейте барове, здравейте кафенетааа, ИДВАМ!!!
Здравей голяма заплато, здравейте телешки стекове и маркови уискитааа
Няма да нося маски, няма да заразявам хората, няма да се чувствам гузен, че заради мен умират хора.

…………..
Събудих се сабахля и прочетох какво съм написал. Па си викам – бе тикво проста ?, колко пъти съм ти казвал, като се напиеш да не пишеш и публикуваш?!?!
КАК ще поумнееш от течност против вирус? Теб кон да те ритне, същия тъпан ще си останеш и пак за същите айдуци и простаци ще гласуваш.
Какви кафета, какви кръчми, с КОЙ ще си там, като приятелите ти дали боцнати, дали не – все сте заедно?
В магазина – пак ще си овъртолен с парцал на устата и пак ще купуваш каквото ти падне, щото от къв зор ще ти дигне някой заплатата?
И пак няма да се прегръщаш с хората, хем щото не си се къпал и миришеш, хем щото ако случайно си болен, ще го изкараш уж по-леко ама през това време ще предадеш “лекото” през който минеш.
То па и баш заради теб, някой е легнал да умира.
И като толкова гледаш Европейци и други, те оти не щъкат къде им се иска, ми пак свиват ушите и се крият, да е и при тях “по-леко”?

Та както е казал класика – “Аз може да не съм прав, ама кюфтетата без лук – не ги одобрявам” /Георги Русев във филма “Вилна Зона”/

#Бъдете_Здрави_и_Наздраве ???

Leave a Reply