Кино: Каубой и извънземни

Рядко намирам време за гледане на филми, още по-малко пък намирам нови свестни такива. Обикновено препреглеждам стари комедии и фантастика от миналият век ;)

Но вчера попаднах на едно приятно изключение, филма „Каубой и извънземни/ Cowboys & Aliens/.

Филма е достатъчно забавен, за да не си гледате часовника, има интересна идея в сценария а и като цяло е реализиран  чудесно.

Действието се развива през 1873 г. в Дивия запад (Аризона). Алчните извънземни са дошли да крадат на американците златото, дето пък те се опитва да откраднат от индианците. (е, във филма това не се споменава, ама за обща култура ви го казвам).

Та докато си копат златото, отвличат и по  някои човек от време на време, да има с какво да си запълват нощите, изследвайки ги.

Е, нашите хора не им харесва да им гепят жените и децата, а още по-малко златото и естествено тръгва с пушки и сабли в борба на живот и смърт.

Абе приятен е филма, гледайте го, няма да съжалявате /щом съм намерил време да го похваля :)/

А, и да не забравя – в главните роли са Даниел Крейг (Daniel Craig) – юнака дето трепе ламята, Харисън Форд (Harrison Ford) в ролята на лошия говедопритежател,  дето тормози хорицата ( да не повярваш), и Оливия Уайлд (Olivia Wilde) дето външно се явява сгодна мома, ама на практика е още по-извънземна и от извънземните, че те поне с кораб се бяха домъкнали на земята, а за нея така и не се разбра.


3 thoughts on “Кино: Каубой и извънземни

  1. Gabo Автор

    Ми всеки си има вкус бе Коко 😉 Мен си ми хареса като за убиване на 2 часа.

Leave a Reply