Журналята казаха – Нема чума, ние сме ЕКСперти!!!

Чак не знам от де да почна, че ме на смях избива, ама пък знам, че не бива. Загрижените да ни информират  ‘журналя’, паралелно с капацитетните си знания от ХАКВАНЕ ги синхронизират през Макатрицата с ветеринарните си познания, най-паче по чуми, грипове и ваксини по всичко дето шава или не.

Всеки един некадърник се чувства длъжен, да почне да ме информира, колко са лоши ББ&Co, как със садистично удоволствие искат да трепат козата на баба Дора, прасето на чичо Гошо и кокошката на стрина Пена, само щото не са гласували за ГЕРБ, а благата стрина Куна или свако Цако одат та бранат с гърди, гъз и шитовидна жлеза горките хайванчета.
Още по-забавно ми е, да чета баш па Пазарджишката преса, щото поради регионалното ми разположение, мога да преценявам нивото им на компетентност.

Та всички вкупом и поотделно ме Информират, дека цялата таз шумотевица е от злите сили, дето искат да утрепат прасенцата на чичо Гошо… Щото САЩ, СССР, ЕС, Китай и целокупният империализъм сакат да излапат на народеца най-свидното – сланинката.

И чичо Гошо, нали редовно чете и гледа МЕДИИ та е баш най-информираният, нема си трепе горкото невинно прасенце, той ще го скрие ако трябва в леглото, а жена си ще прати под леглото или на двора …

Обаче, ще да ми е яко ОЩЕ по-забавно след 2-3 месеца, кога невинното прасенце заприлича на квазимодо, дали чичо Гошо ще да го запали или ще се опита да го пробута като пържолки на същите тез високообразовани Журналя и техните ВисокоЕнтелектуални читатели/зрители/слушатели?

Тааа, хитрият Андрешко (единственият в цял свят не плащащ данъци индивид, въздигнат до Национален герои!!!) пак ще псува „ония айдуци’, а не простата си тиква и Великите Информатори….

Ама що да се прави, като всяка клета държава си заслужава простия народ

 

Leave a Reply