3 thoughts on “Генералът каза!

 1. мамата

  Как изобшо хрумва на хората да наричат този позорен мишок, папагал на конци и говорител на най-тъпото същество в управлението на държавата ни откакто съществува генерал…този е срам за пагона, позор за Българската армия и достойните български офицери! Кой му даде тази титла!? Що ли изобщо питам!!! Гологлави фатмаци и още по-пишман простаци управляват, грабят от хората без срам посред бял ден и всички??????????? непонятно за мен, седят да ги слушат, гледат и още по-страшно – да и ВЯРВАТ! Такъв народ си заслужава теглото, щом простотията е в превес над трезвия разум и се търпи безропотно, по овчи манталитет, както е угодно на власт продажните ни политици – тъпанари!

  1. Gabo

   Самият факт, че сложиха човек в униформа, за шеф на уж Спасителен щаб говори красноречиво, но както виждаш – овцете се радват ….
   Жалко е, че не виждам решение, а тепърва ще се усети ‘втората вълна’, когато хората няма да имат пари дори за хляб ….

 2. Мамата

  А мислехме, че диктаторите си отидоха с 20-ти век, е да, ама не – у нас се пръкна един такъв и оглави Диктатура на Простоията, който не знае или не вярва да си намери тълковен речник в гугълчето, там пише. А хората защо мълчат послушно и изпълняват капризите и подкрепят своеволията на една шайка пладнешки разбойници? Искат хлаб – нека си го вземат, това е тяхно право, а не правото да мълчиш и търпиш. С тескерета ще се придвижваме, ще ни глояват, че можем да ходим…е това го няма никъде по света, залагам си скапания живот!

Leave a Reply