Стига простотии бе …

Седя си аз и никой не закачам. Но пък нали трябва да съм и информиран, та попреглеждам какво пише по Интернет сайтовете (това ми остана навик, откакто преди 8 години си спрях всякакви телевизии. Да, да дори Планета Пайнер)

И какво зачитам аз по случайно избраните уж ‘новинарски’ сайтове – голям проблем се появил, ядреният облак от Япония нямало да може да достигне България. Малееееееее, ми кво ша прайм сега, за какво друго да пишат журналята? Как може такова безобразие. В Америката ще ги облъчат, тамошните медии ще си правят репортажите за пилета с 5 крака, а нашите какво ? Ще трябва да чоплят постните министерски издънки. Не е честно.

Но пък от друга страна, се прокрадва една по-предизборна мисъл:

Народа да види, че благодарение на правителството на ББ ние сме защитени от земетресения и най-вече от Цунами (ебаси, какви нецензурни мисли ми навява таз дума). И да се замислим, ето на, японците ги тресат земетресения като шебек телена ограда, ама не мрънкат, а ние сме се размрънкали, че плащаме за бензин, хляб и други съестни продукти все едно сме арабски шейхове /, вместо да излезем на улицата. ( а пък като излезем, току ни се скарат, че баш Арабските шейхове са виновни за сакатото ни положение, сакън да не са некадърниците в мин.съв., дето на две магарета сено не могат да разделят, ама се пинят да управляват бюджет и дръжава)

Вместо това ни се вменява да се радваме, че пак благодарение на правителството на ББ (ГЕРБ) най-после зимата свърши, температурите са над 15 градуса, и макар да вдигнат цената на тока, след 4 месеца ще плащаме сметки за ток по-малко, отколкото през зимата. Ха ако смее някой, нека каже, че правителството не милее за народа.

А и акциза на ракията няма да вдигат докато не минат изборите, какво повече му трябва на човек?

One thought on “Стига простотии бе …

  1. Кръстю

    Нищо! Особено, ако човекът на всичко отгоре е и българин,или поне с такова самосъзнание, макар, че не зная какво значи тая дума…
    Един се опита да ми обясни, но се напихме преди да стигне до края 🙂

Leave a Reply