И да паднем, и да бием – пак ще се напием

За пореден път се заричам да не си губя времето с гледане на ритнитопковци, дето на всичкото отгоре не знаят и от коя страна се рита топката.

Все се надах че най-много ще ни направят Шведска тройка, ама то стана май като във вица за полицая:

Един полицай го завели на групов секс. Влезли в една голяма стая съблекли го и загасили лампата. След половин час охкане и пъшкане лампата се светнала, ченгето се изправило и казало:

– Абе дайте малко да се организираме, защото досега три пъти духах и два пъти ме ебаха.

Ще кажете – на всеки може да се случи – верно е, бая са хубави тия шведите, едни такива русички, снажнички, как да им не пусне човек поне 5 пъти 😉

Другаде обаче е май проблема. Първо Тръгнаха с голямата кошница, с големите хоругви, с големите претенции, без да се видят че не са ОТБОР а ИГРАЧИ, само че футбола е отборна игра, не индивидуална, ама не това е причината, причината е следната:

ВтороЧе ще паднем аз го разбрах още кога видех как бегат и тренират нашите като гламави

ами че те немат сили след такава тренировки,бре, как ша бегат по терена, как ша вкарват голове.

Я кога беха в Щатите – по цял ден – само карти, бири, пички и басейни, и като излезнат на терена – са чудат де да си изразходват силата, щото тя ги напира отвътре.

Жалко само че го нема и Чичовото, да си вкара некой автогол, па на връщане да ни накараме ниe да им духаме супата.

Може и да стане, ама няма да съм аз 😉

Не са прави нито треньорите, нито играчите, нито Христо Стоичков, дето уж за морална подкрепа се изтърси на тренировката им, ако това му е кадема – айде без него по-добре.

Не че не ми е все тая де, аз и без това мачове не гледам, тъкмо днес реших да се направя на Българин, ама обещавам ПОВЕЧЕ НЯМА ДА ПРАВЯ ТАКА 😉

Leave a Reply